19- 20 жовтня 2023 року року відбулася поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти груп № 205-206 ВПУ №29 м.Львова за кваліфікацією «Кухар ІІІ розряду»
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/393971159_735180618632264_3993619660674093102_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/394330269_735180628632263_5095494915824117012_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/393953478_735180641965595_4270801083377401714_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/394377130_735180615298931_8213700613038054071_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/10/394358766_735180645298928_9157682958232442522_n-1024x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!