22 червня 2023 року року відбувся захист дипломних робіт здобувачів освіти групи 307 ВПУ №29 м.Львова за професією: перукар (перукар-модельєр), манікюрник
Бажаємо Вам успіху та здобування нових висот
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355837414_667132622103731_407557668341801883_n-1024x683.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/356143678_667133428770317_6787198693320608857_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355714390_667133575436969_6506202318126441537_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355683804_667133455436981_3626353026833078896_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355726363_667133648770295_6146355484412003865_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355666442_667133502103643_6869775499129358008_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355907954_667133565436970_6966943843420503951_n-768x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/355657446_667133492103644_4869893065935647676_n-768x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!