14 червня 2023 року року відбувся захист дипломних робіт учнів групи ТУ – 4 Б ВПУ №29 м.Львова
Голова комісії: Оксана ЗАВОЙСЬКА hr – менеджер компанії «Restaron”високо оцінила знання та уміння учнів групи, побажала подальших творчих звершень.
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/353760530_661650042651989_1265874863661574354_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/353813805_661650022651991_5417454805472960876_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/354078976_661650069318653_8057942930991408398_n-1024x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/353610614_661651409318519_1377288916286864872_n-768x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/353663239_661651485985178_2487144242899336484_n-1024x768.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/354208253_661664035983923_1971322199133048192_n-1024x768.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/353739663_661664155983911_6268869924654472648_n-768x1024.jpg)
![](https://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/06/354075341_661664219317238_7201864159610407420_n-1024x768.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!