Укладення договору про співпрацю

КПІ ім. Ігоря Сікорського та Вище професійне училище 29 м. Львова уклали договір про співпрацю для розвитку їх освітнього, наукового та інших потенціалів.

Співпрація сторін сприятиме поглибленій профорієнтаційній роботі серед учнівської молоді, пошуку талановитої молоді, схильної до творчої і винахідницької діяльності та залучення її до наукової роботи на базі провідних кафедр університету із залученням працівників університету. Буде можливість проводити презентації, зустрічі, майстер-класи, екскурсії для учнівської молоді, брати участь у наукових та інноваційних проектах, спрямованих на вирішення актуальних проблеми.

Тісна співпраця – майбутнє наших випускників!

Радіодиктант

Педпрацівники та здобувачі освіти ВПУ №29 м. Львова долучилися до написання ювілейного Радіодиктанту. Написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності – це почуття єдності, приналежності до спільноти рідних людей. Саме зараз усім нам, як ніколи, необхідно цю єдність підтримувати не тільки в написанні радіодиктанту, але всюди – це доказ «що ми єдині і нас не подолати, що […]

x
ukUK