ІІ етап обласного конкурсу «Перукар»

27 жовтня 2022 року на нашій базі відбувся ІІ етап обласного конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Перукар», участь у якому взяли учнів з 15-х навчальних закладів.

До заходу долучились директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олег Паска, начальник відділу інновацій, дистанційного навчання, координації діяльності закладів вищої освіти і науки та професійної освіти департаменту освіти і науки Іван Пикус, головна спеціалістка цього відділу Роксолана Петяк, заступниця директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Наталія Рибак, методиста НМЦ ПТО Наталія Шкуропацька.

«Проведення конкурсу в такий складний час – це свідчення того, що ми є незламними і жоден ворог не зможе здолати націю переможців», – з такими вітальними словами до учасників та гостей заходу звернувся директор навчального закладу Роман Стецький.

Роботи конкурсантів оцінювало поважне журі на чолі з Іриною Цюрою – міжнародною суддею Світової організації перукарів (ОМС), а також Ірина Стегура – директорка «Дизайн-студії Ірини Стегури», майстриня міжнародного класу, сертифікована суддя чемпіонатів СПУ, Марія Самардак – директорка студії краси «Beauty MJV», Тетяна Самалюк – власниця салону краси «Beauty», Софія Голяк – директорка салону краси «KSV».

Незважаючи на повітряну тривогу, що змусила учасників близько двох годин провести в укритті, напругу, яка відчувалася у повітрі, в навчальному закладі панувала святкова, позитивна та дружня атмосфера, яка надихала конкурсантів створювати красу та дарувати її людям.

Щиро вітаємо переможницю, призерок та учасниць конкурсу та зичимо подальших успіхів і здобутків на професійній ниві.

І справді, ми – Нація Переможців! Не забуваймо про це. Все буде добре! Все буде Україна!

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK