Тренінг для педагогічних працівників

30 вересня 2022 року на базі училища відбувся одноденний тренінг для педагогічних працівників з питань надання психологічної підтримки ВПО, допомоги в кризових ситуаціях, моделей та техніки відновлення і адаптації та питань, пов’язаних з безпекою працівників та профілактики професійного вигорання.

Даний захід проводився в рамках проєкту “Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включаючи ВПО в регіоні Азовського моря”, що підтримується німецькою федеральною компанією Dsutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) за дорученням Уряду Німеччини.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK