«Успішна кар’єра»

У рамках реалізації пілотного проєкту з професійної орієнтації та кар’єрного консультування учнівської молоді «Успішна кар’єра» та з метою популяризації престижності робітничих професій ВПУ №29 м. Львова тісно співпрацює з ЛСЗШ №34 ім. Маркіяна Шашкевича.

Навчальні заклади склали план щодо проведення уроків трудового навчання з учнями школи на базі НПЦ та майстерень виробничого навчання училища за компетенціями та професійної проби.

27 вересня 2022 року для учнів 6 класів школи був проведений викладачами та майстрами виробничого навчання училища з напрямку «Громадське харчування» та вчителем трудового навчання школи бінарний урок на тему «Режим харчування підлітків». Отримані знання учні школи практично закріпили самостійним складанням ланч боксів.

З відповідними теоретичними та практичними знаннями та піднесеним настроєм учні повернулись до школи.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK