Підготовка до Чемпіонату України СПУ

16 вересня 2022 року на базі ВПУ №29 м. Львова відбулася зустріч викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної(професійно-технічної) освіти м. Львова та області з напрямку «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник, візажист».

Тема зустрічі: Підготовка до XXV ювілейного Чемпіонату України СПУ з перукарського мистецтва.

Були проведенні директором «FAT TONYS BARBERSHOP» Святославом ЗАЙЦЕВИМ майстер класи з простриганням стрижки та укладання в зачіску.

Обміном досвіду конкурсного руху та участі в чемпіонаті у Парижі поділилася директорка салону краси, старійшина чемпіонатів України СПУ, офіційний тренер – Анна ОСТАПЮК.

Також про рух в салонах краси та сучасні послуги, які популярні в 2022 році розказала директорка салону краси «VALENTINO» Валентина ВАХНЯНИН.

Майстрами виробничого навчання училища з напрямку «Перукарське мистецтво» була підготовлена колекція: Сучасна вулична мода ENERGI.

Щодо підготовки і вимог до участі в конкурсі за напрямком «Перукар. Візажист» та підведення підсумків зустрічі зробила методист НМЦ ПТО у Львівські області Наталя ШКУРОПАЦЬКА.

З хорошим настроєм та піднесеним ентузіазмом було завершено зустріч!

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK