Відповідно до Плану реагування на надзвичайні ситуації, 05 вересня 2022 р. у ВПУ №29 м. Львова відбулося навчальне тренування діям працівників та учнів училища при отриманні сигналу «Повітряна тривога».
![](http://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2022/09/IMG-10b16e3483c9fa8c05f8c792968afff2-V-768x1024.jpg)
![](http://vpu29.lviv.ua/wp-content/uploads/2022/09/IMG-63c296474b9e7e705222e75408177a5e-V-766x1024.jpg)
Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
05.09.2022
Відповідно до Плану реагування на надзвичайні ситуації, 05 вересня 2022 р. у ВПУ №29 м. Львова відбулося навчальне тренування діям працівників та учнів училища при отриманні сигналу «Повітряна тривога».
А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]
Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог
Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!