Всесвітній день вишиванки

Всесвітній день вишиванки – це міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції. В цей день люди згадують сім’ю, родину та вишиту мамину сорочку.

А вишита сорочка – це не тільки прадавня частина гардеробу українського народу, що передавалась нащадкам та служила оберегом для його власника, вона є способом самовираження власної свободи та символом нескореності.Сьогодні вишиванка є символом, який об’єднує різних українців за політичними, релігійними поглядами, за мовною ознакою. Саме тому вона є сучасною зброєю проти ворога, символом української нескореності, свободи, солідарності з українцями іноземців, які одягають вишиті сорочки аби висловити свою підтримку, що вони на українській стороні в протистоянні з рф. Допоки українські жінки вишиватимуть сорочки, вкладаючи в них свою душу, а українські воїни одягатимуть їх – Україна не переможна.

Створений флешмоб педпрацівниками ВПУ №29 м. Львова – це є своєрідна вишита броня і захист.

Ми непереможені!🇺🇦 – Слава Україні! 🇺🇦

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK