Гості з Миколаївської області

Приємно вітати сьогодні, 18 лютого 2022 року, гостей з профтехосвіти Миколаївської області на чолі з заступницею директора департаменту освіти та науки Миколаївської ОДА Людмилою Комісаровою, які завітали у ВПУ №29 м. Львова разом з керівником відділу професійно-технічної освіти Львівської обласної державної адміністрації Іваном Пикусом та заступницею директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Наталією Рибак, в рамках проєкту EU4Skills.Директор училища Роман Стецький провів екскурсію по навчальному закладі, також ознайомив гостей з навчально-практичними центрами, які створені в училищі: «Автомобільний транспорт», «Перукарське мистецтво», «Інформаційні технології».В роботі круглого стола панувала дружня атмосфера та обмін досвідом роботи Львівської та Миколаївської областей. Бажаємо всім оптимізму та подальших творчих успіхів.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK