Відкриття НПЦ “Перукарське мистецтво”

22 грудня 2021 року у ВПУ №29 м. Львова було відкрито навчально-практичний центр “Перукарське мистецтво”, який складається з трьох навчально-виробничих майстерень та кабінету професійно-теоретичної підготовки. На базі сучасного НПЦ здобувачі освіти будуть мати можливість одержати первинну професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації з професій “Перукар (перукар-модельєр)”, “Манікюрник”, “Візажист”, “Педикюрник”.В актовій залі з вітальним словом звернувся до колективу директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА – Олег Паска, а також привітання звучали від начальниці відділу професійної освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради – Олени Грицак, директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області – Володимира Бобка, депутата Львівської обласної ради – Сергія Дзядика, заступниці голови постійної депутатської комісії Львівської облради з питань освіти, науки та іновацій – Параскевії Дворянин та інших гостей. Висловлюємо щиру подяку за співпрацю власниці салону-краси “VALENTINO” – Валентині Вахнянин, представникам модельної школи STARKIDS, школи танцю Едельвейс, школи естрадного мистецтва Karparation та представникам торгових марок: Damira, Estel Acme profesional Raywell.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK