Міжнародний день кухаря

З метою відзначення Міжнародного дня кухаря у ВПУ №29 м Львова, майстри в/н та викладачі циклової комісії “Харчові технології” провели для учнів в училищі тематичний захід: лекція з елементами дегустації на тему: “Їжа – інструмент соціальної ідентифікації”. Учні професійно демонстрували “майстер-клас” по приготуванню суш та бургерів. Працівниками циклової комісії був відвіданий міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

Вітаємо здобувачів освіти групи ТУ-4Б з успішним завершенням програми професійного навчання «Шкільне харчування»! Вже другий рік поспіль, у межах реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування, наші учні активно опановують ключові аспекти реформи. Програма включає вивчення нових норм, правил та сучасних методів організації шкільного харчування, а також особливостей дієтичного харчування для дітей з особливими освітніми потребами. […]

x
ukUK