Здійснивши екскурсію у дім Франка

11 жовтня 2021 року учні групи 105 ВПУ №29 м. Львова разом з викладачем Мигалик Т.Н. та майстром виробничого навчання Озимко С.С. зробили мандрівку в часі, здійснивши екскурсію у дім Франка, українського письменника й інтелектуала. Двоповерхова вілла споруджена на мальовничій околиці Львова Софіївці (нині вул. І.Франка).Учні відчули себе бажаними гостями Франкового дому, переглянувши традиційну експозицію, доповнену цікавою розповіддю екскурсовода та акустичними ефектами, які створили звукову ілюзію присутності господарів дому. Дім промовив до них звуками свого життя: шурхіт рукописів, дзенькіт порцеляни під час чаювання, ніжна фортепіанна мелодія і навіть голос знаменитої оперної діви Соломії Крушельницької, доброї приятельки Франка.З позитивними емоціями та цікавими враженнями учні поверталися додому.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK