Практичний семінар на тему: “Пілотування навчальної програми з професії “Кухар”

Впродовж 5-7 жовтня 2021 року на базі ВПУ №29 м. Львова відбувався практичний семінар на тему: “Пілотування навчальної програми з професії “Кухар”. Метою зустрічі стало об’єднання пілотних закладів освіти для обговорення досвіду розробки та впровадження оновленої навчальної програми з професії “Кухар”, з’ясування викликів і пошук шляхів вирішення проблемних питань, спільна робота над адаптацією навчальної програми для закладів П(ПТ)О, отримання підтримки та практичних порад від експертів проєкту.Участь у семінарі взяли представники МОН Вікторія Карбишева (керівниця експертної групи) та Наталія Проценко (експертка RST VET MoES), фінські експерти у галузі професійної освіти, Олег Паска (директор Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації), Іван Пикус (департамент освіти і науки ЛОДА), Володимир Бобко, Наталія Рибак, Оксана Рик (Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Львівській області) та представники пілотних закладів П(ПТ)О з 4-х облатей: ВПУ N29 м. Львова, ДНЗ “Мелітопольське ВПУ”, ДПТНЗ “Вінницьке ВПУ сфери послуг” та ПТУ N8 м. Чернівці.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK