150-річчя від Дня народження Василя Стефаника

Педколектив та учні ВПУ №29 м. Львова завжди пам’ятають і відзначають пам’ятні дати…

14 травня виповнилося 150 років від Дня народження видатного українського письменника, неперевершеного майстра соціально-психологічної прози, новеліста, тонкого спостерігача людської душі, гуманіста і просвітителя Василя Стефаника.

Викладач української мови та літератури Юрків Леся Василівна разом із учнями групи №107 здійснили віртуальну екскурсію в Музей-садибу родини Стефаників, що в селі Русові Снятинського району, Івано-Франківської області. Учні ознайомилися з надзвичайно цікавими промовистими фактами з життя письменника, дізналися про життєві дороги новеліста, про людей, які йому зустрічалися і ставали праобразами героїв новел. Учні написали відгук про екскурсію (долучитися до онлайн-екскурсії можна за посиланнями: https://www.karpaty.info/ua/uk/if/km/rusiv/museums/stefanyk/, https://www.facebook.com/StefanykMuseum/videos/1593791987366423/).

У бібліотеці та кабінеті української мови та літератури організовано книжково-ілюстративну виставку, присвячену знаменній даті – 150-річчя від Дня народження Василя Стефаника. На виставці також є творчі доробки учнів: роботи, намальовані під враженням прочитаних новел Василя Стефаника. Для учнів І курсу була організована екскурсія у Львівську національну наукову бібліотеку України імені Василя Стефаника. https://www.facebook.com/StefanykMuseum/videos/1593791987366423/).

У бібліотеці та кабінеті української мови та літератури організовано книжково-ілюстративну виставку, присвячену знаменній даті – 150-річчя від Дня народження Василя Стефаника. На виставці також є творчі доробки учнів: роботи, намальовані під враженням прочитаних новел Василя Стефаника.

Для учнів І курсу була організована екскурсія у Львівську національну наукову бібліотеку України імені Василя Стефаника.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK