ЗУСТРІЧ В АКТОВОМУ ЗАЛІ

В приміщенні актової зали ВПУ №29 м.Львова 26 лютого 2021 року відбулася зустріч із заступником Міністра освіти і науки України Ігорем Гарбаруком, генеральним директором Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки Іриною Шумік, секретарем комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Наталею Піпою, членом комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, головою підкомітету з питань професійної (професійно-технічної) освіти та фахової передвищої освіти Ольгою Коваль, директора департаменту освіти і науки ЛОДА Олега Паски, начальника відділу інновацій дистанційного навчання координації діяльності закладів вищої освіти і науки професійної освіти ЛОДА Івана Пикуса та директорів навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Гості ознайомились з навчальною та навчально-виробничою базою училища.

А чи знаєте Ви, що таке ХАССП? Майбутні фахівці у галузі громадського харчування, здобувачі освіти групи 106 за професією кухар, продовжують знайомство з лідерами українського бізнесу та знають про систему безпеки НАССР (ХАССП), сертифікацію ISO 22000 та всі етапи, які проходить м’ясна продукція перед тим, як потрапити на прилавок. Дякуємо компанії METRO Cash & Carry […]

Вітаємо здобувачів освіти ВПУ №29 м.Львова за професією “Кухар. Бармен”, переможців І Всеукраїнського фестивалю фахової майстерності ” Золотий шейкер” : І місце – Юрій Сковрон , коктейль “Вишневий саувер”, коктейль “Гранатове мохіто”. І місце – Михайло Шостак, коктейль “Мохіто з сицилійським апельсином”, коктейль “Попкорн саувер”. Майстер в/н Олеся Словак. Бажаємо творчих успіхів й подальших Перемог

Здобувачі освіти за професією кухар сьогодні побували на екскурсії у компанії “Галицька Свіжина” – одній з найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Майбутні кухарі ознайомилися з технологічними процесами виробництва, стандартами якості продукції та високим професійним рівнем українського підприємства!

x
ukUK