Вітаємо із успішним завершення навчання

Впродовж 20-30 червня 2022 року в навчальному закладі відбувалася державна кваліфікаційна атестація.

Отож дорогі наші випускники! Вітаємо із успішним завершення навчання та підкоренням першої вершини – отриманням професійної освіти.

Зичимо вам, щоб жодна перешкода або розчарування не зупиняли вас у подальшому, життєва дорога була щасливою, а можливості – безмежними.

Нехай вам щастить на шляху пізнання улюбленої професії, успіхів у всіх творчих і життєвих задумах!

❗ Ще один крок по створенню Центру кар`єри❗🌟Слідкуйте за новинами…😉Сьогодні випрацьовували стратегію і план розвитку для майбутнього Центру кар’єри з колективом Вищого професійного училища №29 м.Львова. Проаналізували запити педагогів/майстрів/працівників навчального закладу; зафіксували мету, місію та завдання цієї платформи додаткових можливостей для тих, хто навчається, тих, хто навчає, та тих, хто зацікавлений у співпраці (бізнес, експерти […]

Випускники шкіл м.Львова знову в нас… Сьогодні радо зустріли учнів 9 класів Львівської СЗШ 44 ім.Т.Г.Шевченка, СЗОШ 100 м.Львова та Малехівськоі гімназіі ЛМР.

З метою реалізації проєкту “Впровадження логістичних компетенцій в освітній процес підготовки здобувачів освіти. Розробка мікрокваліфікації з “Основ логістики”, що відбувається у рамках Конкурсу з посилення кооперації між бізнесом та провайдерами професійно-технічної освіти в Україні InConnect відбулась зустріч творчої групи представників закладу освіти та нашого партнера по проєкту ПП “Львівкульттовари” для напрацювання ключових і професійних логістичних […]

x
ukUK